محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

انتخابات فرمایشی آل‌خلیفه در سایه تحریم آن از سوی بحرینی‌ها

انتخابات مد نظر رژیم آل خلیفه درحالی امروز (شنبه سوم آذر ماه) برگزار می‌شود که علمای بحرین خواستار تحریم آن از سوی مردم این کشور شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 24
کد خبر: ۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رژیم آل خلیفه با وجود مخالفت‌ها و اعتراضات گسترده احزاب و گروه‌های مخالف و قشرهای مختلف مردم به دنبال برگزاری انتخابات است.


علمای بحرین خواستار تحریم این انتخابات از سوی مردم این کشور شده و آن را فرمایشی توصیف کرده‌اند.


بحرین از چند روز پیش از انتخابات صحنه اعتراضات و تظاهرات مردمی در مخالفت با انتخابات فرمایشی آل خلیفه بوده است.


شیخ حسین الدیهی معاون دبیرکل جمعیت الوفاق الوطنی الاسلامی (وفاق ملی اسلامی) تاکید کرده است پارلمان 2018 بدتر از قبل است، مردم انتخابات را تحریم کنند.


وی اظهار داشت همه می‌دانیم و دنیا هم می‌داند که هیچ دموکراسی واقعی و پارلمان حقیقی در بحرین وجود ندارد.


الدیهی افزود ظلم و سرکوبگری گسترده در سطح سیاسی، امنیتی و اقتصادی از طریق این نمایش انتخاباتی و کسانی که از طریق آن تعیین خواهند شد، تحکیم خواهد شد تا شعار این پارلمان این باشد که با رای خودت، حقوقت مصادره خواهد شد و ظلم و ستم بر تو تشدید خواهد شد.


معاون دبیرکل جمعیت الوفاق افزود با توجه به رصد کردن واکنش شهروندان و نگرانی‌هایی که در قبال پارلمان وجود دارد، همه ما اتفاق نظر داریم که این انتخابات نه تنها هیچ نتیجه و سود و دستاوردی برای ما نخواهد شد بلکه سبب افزایش محدودیت و پیگرد ما در امور زندگی‌مان خواهد شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده